Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ


Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε, αναδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο μας βλέπουν οι Γερμανοί! Πιάστηκαν στα χέρια με Κρητικό οικογενειάρχη! 
Οι διακοπές ενός οικογενειάρχη από την Κρήτη, μετατράπηκαν σε εφιάλτη, όταν δέχτηκε την απρόκλητη φραστική επίθεση ενός Γερμανού, με αποτέλεσμα κουβέντα στην κουβέντα, να πιαστούν τελικά στα χέρια!
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα. Το θύμα από το Ηράκλειο, αποφάσισε να κάνει τις διακοπές του με την οικογένεια του σε προορισμό του εξωτερικού.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει την επιχείρηση του και πραγματικά αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία, ο οποίος κάνει την αποταμίευση του και πάει όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες ταξίδια με την οικογένεια του.
Ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο του και απολάμβανε τις διακοπές κάποιος  Γερμανός από ένα διπλανό τραπέζι, σηκώθηκε και άρχισε να τον βρίζει, λέγοντας ότι κάνει διακοπές με τα λεφτά τα δικά του!
Με χρήματα δηλαδή που του δίνει ο συγκεκριμένος Γερμανός, αλλά και ο κάθε Γερμανός πολίτης. Και εκείνος, αντί να τα αξιοποιήσει, συνεχίζει να τα "τρώει" σε διακοπές και ...λούσα! "Δεν μπορεί να σας δίνουμε εμείς λεφτά και να συνεχίζετε να τα σπαταλάτε άσκοπα", είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός!
Το θύμα αρχικά σάστισε με τη συμπεριφορά, αλλά γρήγορα- μετά το πρώτο σοκ- άρχισε να απαντάει ανάλογα στο Γερμανό, μέχρι που πιάστηκαν στα χέρια.
Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το περιστατικό θεωρήθηκε λήξαν. Αποτελεί όμως ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της άποψης που έχει ο μέσος Γερμανός για τους Έλληνες! Ότι μας δανείζουν από τις τσέπες τους και από τους οικογενειακούς τους προϋπολογισμούς! ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: