Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο σε ετήσια βάση τουρνουά γρήγορου (Rapid) Σκακιού, οι αγώνες είναι μια συνδιοργάνωση από τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου, του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου και υπό την αιγίδα της Ι. Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου. 
Το τουρνουά χαρακτηρίστηκε από την αγωνία μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού γύρου καθώς οι βαθμολογίες των αγωνιζομένων ήταν ιδιαίτερα κοντά. 
Ενδεικτικό είναι ότι πριν τη λήξη του τελευταίου αγώνα η διαφορά πρώτου και πέμπτου ήταν ένας μόνο βαθμός. 
Το πρώτο χρηματικό έπαθλο των 100€ κέρδισε ο Μαρινάκης Χρήστος, ενώ στη δεύτερη θέση και με έπαθλο 50€ έκαστος ισοβάθμησαν οι Μαυρίδης Εμμανουήλ και Σχοινοπλοκάκης Δημήτρης (Αθλητής του ΑΟΚ).
Από τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου συμμετείχαν οι Σχοινοπλοκάκης Δημήτρης, Σκουλάκης Αλέξανδρος, Μανωλακάκης Μανώλης, Βλαστάκης Νίκος, Καλάθια Γεωργία, Βλαστάκη Αριστέα, Κακουνάκης Ανδρέας, Κακουνάκης Γιάννης, Μπατσάκης Απόστολος, Πατεράκης Μιχάλης, Βερυκάκης Γιώργος, Χορευτάκης Μανώλης, Μαριανάκης Γιάννης, Ψαράκης Θεοδόσης, Βεστάκης Γιώργος, Δότσιος Βασίλης, Ξηρουχάκης Μιχάλης οι οποίοι κατά κοινή ομολογία πέτυχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Άνδρες:
Γενική κατηγορία:
1ος Μαρινάκης Χρήστος
2ος Σχοινοπλοκάκης Δημήτρης (ΑΟΚ)
3ος Μυλωνάκης Γιώργος (Προπονητής ΑΟΚ)
Κάτω των 16:
1ος Μαυρίδης Εμμανουήλ
2ος Μπενάκης Γιάννος
3ος Αλειφέρης Γιάννης
3ος Θεοδωρογλάκης Ιωάννης
Κάτω των 12:
1ος Καλλιγερής Γιάννης
2ος Μαλιαράκης Δημήτρης
3ος Κακαουνάκης Ανδρέας (ΑΟΚ)
3ος Κακαουνάκης Γιάννης (ΑΟΚ)
Γυναίκες:
Γενική Κατηγορία: 
1η Σγουρού Τέρψη
2η Καλάθια Γεωργία  (ΑΟΚ)
3η Μελετάκη Αγγελική
3η Βλαστάκη Αριστέα (ΑΟΚ)
Κάτω των 16: 
1η Θεοδωρογλάκη Βαρβάρα
2η Σγουρού Άννα
3η Νικολουδάκη Κατερίνα
Κάτω των 12: 
1η Μαυρίδη Μαρίλεια
2η Μαλιαράκη Άννα
Υπενθυμίζεται ότι στους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου, λειτουργεί  Ακαδημία Σκάκι υπό την ευθύνη του προπονητή Γιώργου Μυλωνάκη.
Εκ της Διοργάνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: