Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, θα πραγματοποιήσει -όπως κάθε χρόνο- την ετήσια εκδήλωση για τη βράβευση των νεοεισαχθέντων φοιτητών από τα Λύκεια του Δήμου αλλά και φοιτητών με καταγωγή από τον Δήμο Πλατανιά.
Η εκδήλωση, λόγω της κατάστασης η οποία επικρατεί στη χώρα, εξαιτίας της πανδημίας  του ιού COVID-19, θα πραγματοποιηθεί και φέτος διαδικτυακά, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, στις 17:00, από τις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξου Ακαδημίας Κρήτης, στο Κολυμπάρι και από το κανάλι της στο YouTube, μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα έχει τη σήμανση “LIVE” (Ζωντανή Μετάδοση), απ’ όπου μπορεί να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: