Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

Ο Σεβασμιώτατος όμως θα βρίσκεται στην Γαύδο.

Αν και επίσημα απο την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου δεν έχει βγει δελτίο τύπου εντούτοις τα ως και τώρα γνωστά ειναι οτι:
* Οι Ενορίες Αγίου Σπυρίδωνος και Αγίου Αντωνίου, την Πέμπτη εορτή των Θεοφανείων, αμέσως μετά το τέλος των Ιερών Ακολουθιών, στις 10.30 περίπου, θα γίνει ο Αγιασμός των υδάτων στην περιοχή του Τελωνείου στην Κίσαμο.
 
Ανακοίνωση όμως έβγαλε ο Δήμος Γαύδου και απ' ότι φαίνεται εκεί θα παραβρεθεί ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου, στον εορτασμό των υδάτων αφού εκεί βρίσκεται και η πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου!!!
* Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός των Υδάτων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 στην Καραβέ παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κα Κατερίνας Σακελλαροπούλου και χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιου.
Δήμος Γαύδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: