Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ....

 Κατ' αρχάς θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον διοικητή του αστυνομικού Τμήματος Κισάμου κ. Χατζή για την προσπάθεια που κάνει να βάλει μια τάξη στα πράγματα εδώ και πολύ καιρό στην Κίσαμο, και να σας πω για το περιστατικό που έγινε μπρος στα μάτια μου.  

Πριν απο λίγη ώρα είχαμε μια παρενόχληση απο αλλοδαπό άνδρα αραβικής καταγωγής σε δυο κοριτσάκια 14 χρονών που καθόταν στην στάση του λεωφορείου στην πλατεία Μάνου Κατράκη. (φωτο) Ο άνδρας επίμονα κουβέντιαζε και ενοχλούσε τα κορίτσια που αμήχανα δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι ώσπου εντελώς τυχαία βρέθηκε ο διοικητής του Α.Τ Κισάμου εκεί και δίχως δεύτερη κουβέντα τον συνέλαβε. Όταν πήγαν στο τμήμα και σε έρευνα που έκαναν στο σακίδιο του βρέθηκαν και δυο τηλέφωνα που είχαν κλαπεί σήμερα τα ξημερώματα απο σπίτι στην Γραμβούσα, όπου μπήκε ανενόχλητος. 
Για τα περαιτέρω θα αποφασίσει ο Εισαγγελέας....
Το θέμα βέβαια είναι οτι δεν θα βρίσκεται πάντα σε κάθε τέτοια περίπτωση ένας διοικητής ή ένας αστυνομικός παρόν, άρα όλοι μας πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά, ειδικά όταν πρόκειται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανήλικων κοριτσιών. 
Και δυστυχώς έχουν γίνει και θα ξανασυμβούν.... ας δίνουμε λοιπόν προσοχή ειδικά σε τέτοιες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: