Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΟΜΟΡΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ...

Η πρώτη βόλτα της υφυπουργού Εργασίας μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων
Το Ζάππειο επέλεξε για την πρώτη της βόλτα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.
Μάλιστα, η κ. Μιχαηλίδου απόλαυσε τον περίπατό της έχοντας στο πλευρό τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, με τον οποίο βρίσκονται σε σχέση, όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, το οποίο δημοσίευσε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό στο τεύχος που βγήκε σήμερα στα περίπτερα. 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: