Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η συντονιστική επιτροπή της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης αποφασίζει....
 -Ακυρώνουμε το αριθμ.24/8-9-2019 Πρακτικό Εκλογής των τακτικών και αναπληρωματικών
μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κισσάμου (αρ.πρωτ.8731/8-9-2019
ΑΔΑ:ΩΖΙΨΩΕΖ-Α9Ι), για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσας.
 Η διαδικασία εκλογής των μελών της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κισσάμου θα πρέπει
να επαναληφθεί την πρώτη Κυριακή μετά την παραλαβή της παρούσας απόφασης.

Ο έλεγχος βρήκε κάμποσα λάθη στον τρόπο εκλογής και για τον λόγο αυτό διατάζει την επανάληψη της διαδικασίας και μάλιστα τώρα με ξεχωριστά ψηφοδέλτια (ήταν ενιαίο)

Για τον γραμματέα του Δημοτικού συμβουλίου...
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
 Ακυρώνουµε ως µη νόµιµη την εκλογή του Γραµµατέα του Δηµοτικού Συµβουλίου του ∆ήµου Κισσάµου, που διεξήχθη στην ειδική συνεδρίαση της 8ης Σεπτεµβρίου του 2019, για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσας.
 Κατά τα λοιπά διαλαµβανόµενα στο αριθ. 24/8-9-2019 πρακτικό, κρίνουµε νόµιµη την εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του ∆ηµοτικού Συµβουλίου του οικείου Δήµου για την περίοδο από 8-9-2019 έως 6-11-2021.
 Η διαδικασία της εκλογής του Γραµµατέα του Δηµοτικού Συµβουλίου πρέπει  να επαναληφθεί την πρώτη Κυριακή µετά την παραλαβή της παρούσας απόφασης. 

Ευκαιρία είναι να ψηφιστούν αυτοί που αξίζουν...οπότε ας μπουν όλοι στα ψηφοδέλτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: