Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο κ. ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

Θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της μείζονα αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχο Κισάμου κ. Σταθάκη για το ενδιαφέρον και το ζήλο του για τα τεκταινόμενα του Δήμου .
Οποιαδήποτε υπόδειξη ή συμβουλή είναι απαραίτητη είτε σε δημόσιο επίπεδο είτε σε προσωπικό που θα ήταν πιο άμεσο και ωφέλιμο.
Ωστόσο για την αποκατάσταση της αλήθειας ο λόγος που δεν μπορείτε να διανοηθείτε ότι ένα δημόσιο περιουσιακό στοιχείο παρέμεινε εκτός χώρου του Δήμου, είναι μία μηχανική βλάβη που προέκυψε κατά την μεταφορά του σε καθορισμένο σημείο την πρώτη κιόλας μέρα που χρησιμοποιήθηκε από τη νέα Δημοτική αρχή .
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κισσάμου
Μαυροδημητράκης Σπυρίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: