Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Πρώτο μέλημα του υπεύθυνου για θέματα Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Κισάμου με την ανάληψη των καθηκόντων του, αντιδημάρχου Κ. Γιάννη Κελαιδή είναι ασφάλεια των αθλητών και όσων βρίσκονται εντός του δημοτικού σταδίου Κισάμου. Έτσι όπως μου εκμυστηρεύτηκε κατ' αρχάς ο χώρος θα κλειδώνει για όσες ώρες δεν υπάρχουν υπεύθυνοι προπονητές ή μέλη των συλλόγων που χρησιμοποιούν το στάδιο. 
Δεν πρέπει να συμβεί κανένα ατύχημα με την κατάσταση αυτή που υπάρχει εκεί, και σε αυτό συμφωνούν όλοι. 
- Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι κερκίδες και εκεί θα πρέπει να γίνει κάτι πριν ξεκινήσουν τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, μιας και οι κερκίδες είναι επικίνδυνες. 
Τώρα για το ταρτάν εντός των προσεχών ημερών θα γίνει σύσκεψη στο δήμο για να δουν πως θα το χειριστούν το θέμα με την περιφέρεια. Πάντως οι πληροφορίες ανεπίσημα βέβαια μιας και δεν υπάρχει ενημέρωση από πουθενά για την κατάσταση στο δημοτικό στάδιο λένε ότι στα μέσα Οκτωβρίου θα μπει ο εργολάβος...

Συμπληρώνω εγώ....είναι αμαρτία τόσα σωματεία να μην δείχνουν ενδιαφέρον για το χώρο που τους κάνει να υπάρχουν, κι αυτό πρέπει να μας προβληματίζει...αν χαθεί (piece of cake που λένε και οι Αμερικάνοι) τότε θέλω να δω που θα ξεσπάσουν!!!
Καραμέλα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: