Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

για την εισαγωγή των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
      Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων του Δήμου μας που εισήχθησαν στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Χώρας μας. Εύχομαι καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους.
      Θέλω επίσης να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών  μονάδων που στήριξαν τα παιδιά σε αυτή τη δοκιμασία, καθώς απαιτεί υπομονή και επιμονή και θα παροτρύνω τους γονείς να στηρίζουν κάθε επιλογή των παιδιών ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν συμφωνούν απόλυτα με τις επιλογές τους. 
      Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχηθώ στους μαθητές οι οποίοι δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα να έχουν επιμονή και αισιοδοξία για την επίτευξη των νέων στόχων που θα βάλουν στη ζωή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: