Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΠΕΡΑΣΕ σχεδόν ΟΜΟΦΩΝΑ!!!

Ομόφωνα άντε με ένα παρόν πέρασε η πρόταση της Δημοτικής αρχής και θα τιμηθεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με το κλειδί της πόλης μας, αλλά και θα γίνει και επίτιμος δημότης Κισάμου. Μια διαδικασία που δεν έχει σημασία πια, όσο η έλευση του σε μια περίοδο που η συμπολίτευση παραδίδει και αυτή με την σειρά της τα κλειδιά της πόλης στην αντιπολίτευση.
Αν και κάθε άποψη είμαι σεβαστή... ούτε και εγώ συμφωνώ με το έργο του προέδρου της Δημοκρατίας σε μια εποχή που θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στα της εξωτερικής πολιτική της χώρας μας, εντούτοις σαν θεσμός δεν μπορούμε να μην υποστούμε τα της εξοχότητας του.
Η συμφωνία των Πρεσπών έχει αντίκτυπο ..ακόμα και στην μικρή μας πόλη.
Θα το αντέξουμε πάντως... εξάλλου η μέρα εκείνη που θα βρεθεί ανάμεσα μας, θα είναι ημέρα τιμής όχι για αυτόν, αλλά για τον μακαριστό Ειρηναίο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: