Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ

 Τελικά το όρνεο ήταν ελαφρώς δηλητιριασμένο και μαλλον θα σωθεί...άρα η όλη προσπάθεια του απο το πρωί ήταν να βρει βοήθεια. Ευτυχώς έφτασαν έγκαιρα οι άνθρωποι της Δασικής υπηρεσίας όσο και ο Μπάμπης Δασκαλάκης που το παρέλαβε και θα το στείλουν σήμερα κιόλας στην Θεσσαλονίκη στο κέντρο διάσωσης αγρίων ζώων.
Στο όρνεο χορηγήθηκε ατροπίνη, καλό είναι λοιπόν μιας και απ΄ οτι φαίνεται το πτηνό έφαγε κάτι δηλητηριασμένο (όχι φόλα) που πέθανε απο φόλα να προμηθευτούν όλοι όσοι έχουν κατοικίδια με την παραπάνω ένεση.
Φώτο Μάνια Σγουρομάλλη, Γιάννης Κοκκινάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια: