Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΦΟΡΤΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΣ ΛΙΜΑΝΙ

Τοποθέτησαν μηχανισμό γα να μετρήσουν τον φόρτο του δρόμου μας άγνωστο για πιο λόγο...και ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο. Θα είναι βέβαια και μια καλή ευκαιρία να δούμε τον πραγματικό φόρτο του δρόμου, αν και εκεί που το έβαλαν (λίγο μετά το s/m Σκλαβενίτη) δεν μετράει όλα τα αυτοκίνητα που έρχονται δυτικά, χάνουμε του Λαφονησιού.
Από τις ενδείξεις...υπολογίζω ότι θα σπάσουμε ρεκόρ διέλευσης ... θα εξαρτηθούν πολλά και ιδιαίτερα, αν θα απαιτήσουμε όχι μόνο το κομμάτι Χανιά-Κίσαμο αλλά και το Κίσαμο -Πλάτανο να φτιαχτεί ένας καθωσπρέπει αυτοκινητόδρομος που να μας... χωράει. 
Σήμερα ορισμένες ώρες της ημέρας δεν μας χωράει και όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο επικίνδυνος γίνεται με τόση κίνηση.
Και φυσικά τα στοιχεία που θα τα συλλέξουν να τα στείλουμε του πρώην .....που μας μέτρησε Φεβρουάριο μήνα και μας βρήκε......λίγους.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αλλο ενα πριν την ποταμιδα και καπου στα νοπηγια