Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.ΣTAΘAKH ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ BLOG

Σε σχόλιο αναγνώστη του blog που δημοσιεύθηκε σήμερα το πρωί με τίτλο "ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ" και αναφερόταν στην απουσία φορέων από την εκδήλωση του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, απάντησε ο Δήμαρχος Κισάμου και την οποία δημοσιεύω
 - Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την όμορφη εκδήλωση σας, αλλά και για την συνολική προσπάθεια πολιτισμού που επιτελείτε στον δήμο μας. Εάν η αναφορά της απουσίας αφορά το πρόσωπο μου, επιτρέψετε μου δύο λόγια: γνωρίζουν άπαντες που ασχολούνται με τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας ότι όχι μόνο τα 5 χρόνια που είμαι δήμαρχος, αλλά 13 χρόνια που ασχολούμαι πιο ενεργά συμμετέχω σχεδόν στο σύνολό των εκδηλώσεων. Σε καμία περίπτωση απουσίας μου δεν έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο πλην της μη δυνατότητας να παρευρεθώ λόγο αναγκαίων υποχρεώσεων μου. Δεν απολογούμαι, απλώς κάνω μια διευκρίνηση. Δεν σας κρύβω ότι εάν όντως σας έλειψα με συγκινείται, γιατί πρώτη φορά νομίζω γίνετε αναφορά. Εάν τώρα αναφέρεστε στους νέους εκλεγμένους, υπομονή.. σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι δεν χρειάζονται τέτοιου είδους σχόλια, γιατί ο καθένας είναι ελεύθερος να πηγαίνει όπου νομίζει..Η εκδήλωση έχει σημασία και αυτοί που συμμετέχουν να είναι καλά..
Και μια μικρή συμβουλή, θεωρώ ότι καλό είναι εκδηλώσεις τέτοιου είδους και μεγέθους να μην συμπίπτουν με μεγάλες τοπικές εκκλησιαστικές εορτές μνήμης Αγίων. 
Σταθάκης Θεόδωρος δήμαρχος Κισσάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: