Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ ΦΟΛΕΣ

 Η αλήθεια είναι ότι η κινητοποίηση για αυτό το συμβάν ήταν πέρα του αναμενόμενου και μάλλον οφείλεται στην μεγάλη διάσταση που πήρε το γεγονός με τις φόλες στην περιοχή του γηπέδου της πόλης μας. Καλό έκανε αν και δεν είναι η πρώτη φορά ούτε φυσικά αυτό το αρρωστημένο μυαλό θα σταματήσει να κάνει τα αποτρόπαια αν δεν συλληφθεί.
Φόλες δεν βρέθηκαν άλλες, αυτό όμως δεν πρέπει να μας καθησυχάζει και καλό είναι κάποια βιντεάκια που υπάρχουν να φυλαχτούν σαν εφτασφράγιστο μυστικό ως την ώρα τους.
Ο ειδικός σκύλος της αστυνομίας έκανε την δουλειά του δεν βρήκε τίποτα και τώρα δίνει συνέντευξη...
Φόλες στον ΚΟΡΦΑΛΩΝΑ 2015
Φόλες στην ΚΙΣΑΜΟ 2016
Φόλες στον ΤΡΑΧΗΛΑ 2016
Φόλες γύρω απο την ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ 2017
Μάλλον ο ίδιος είναι σε όλες τις περιπτώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: