Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Σε αναμονή του νέου αντιπεριφερειάρχη ...και το ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου, που για την καταστροφή του υπαίτιος είναι ένας και μοναδικός, ο εργολάβος του έργου. Απορώ γιατί συνεχίζει να είναι σε αυτήν την κατάσταση και δεν ενεργοποιείται η τεχνική υπηρεσία της αντιπεριφέρειας να βγάλει τουλάχιστον...μια ανακοίνωση.
 Ο Δήμος Κισάμου δεν ξέρει τίποτα, οι προπονητές του στίβου προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά τους και όταν ρωτάνε παίρνουν απο αυτές τις αφοπλιστικές απαντήσεις απο την περιφέρεια....θα δούμε.... έχουμε καιρό...
Μια εργολαβία 300.000Ε πήγε στον βρόντο και μια ακόμα 300.000Ε για τα πέταλα μάλλον πήγε σε κανένα άλλο γήπεδο.
Μαλάουι μας λένε... και μεις δεν αντιδρούμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: