Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το διοικητικό συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου ΠΕΡΒΟΛΑΚΙΩΝ – ΣΦΑΚΟΠΗΓΑΔΙΟΥ 
"Ο Άγιος Ανδρέας Κρήτης" συνήλθε εκτάκτως σήμερα μετά το άγγελμα του θανάτου του Εμμανουήλ Σκουλάκη του Γεωργίου στενού συνεργάτη μας, επί σειρά ετών ιατρού της περιοχής μας, και επιτίμου μέλους του Πνευματικού μας Κέντρου  και αποφάσισε τα παρακάτω:
1.   Να παραστεί αντιπροσωπεία του συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία στα Χανιά και στην ταφή στην Κίσαμο.
2.   Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
3.   Να καταθέσει χρηματικό ποσό στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Κισάμου, που υπήρξε το ίδρυμα της καρδιάς του.
4.   Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο.
Ο μακαριστός Εμμανουήλ Σκουλάκης υπήρξε πρότυπο ανθρώπου που εργάστηκε πολύ, αθόρυβα και με αξιοπρέπεια ως Ιατρός και ως Πολιτικός ανεβάζοντας τον πήχη της Ανθρωπιάς, της Ιατρικής και της Πολιτικής σε μεγάλη ύψη.
Ο Πρόεδρος                                Ο Γραμματέας
Νικόλαος Παπαγιαννάκης          Ιωάννης Μπικάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: