Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Δημιουργία Δικτύου Ακαδημιών ΠΑΕ Χανιά
Μία σημαντική συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/07), στο πλαίσιο της χοροεσπερίδας που διοργάνωσε ο Κρ. Αστέρας στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης και ο πρόεδρος του Κρ. Αστέρα Νεκτάριος Μαρκουλάκης ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας σε επίπεδο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά με τον Κρ. Αστέρα και τους Νέους Χανίων. Οι Ακαδημίες αυτές θα λειτουργούν υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση της ΠΑΕ.
Σκοπός του εγχειρήματος είναι η δημιουργία ενός Δικτύου συνεργαζόμενων Ακαδημιών με την ΠΑΕ Χανιά και στο πλαίσιο αυτό θα υπογραφεί ένα μνημόνιο μακροχρόνιας συνεργασίας για την παρακολούθηση, εξέλιξη-διαμόρφωση των ποδοσφαιριστών, με στόχο τη στελέχωση αρχικά των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ (ομάδες “Κ”) και μετέπειτα της πρώτης ομάδας.
Στο Δίκτυο αυτό, όπου συγκαταλέγεται και η Ακαδημία του Κισσαμικού, εκτός των Κρ. Αστέρα και Νέων Χανίων, θα ενταχθούν και άλλες Ακαδημίες των Χανίων με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού Δικτύου, υπό την επίβλεψη της ΠΑΕ.

Τελικά Χανιά-Χαλέπα θα κάνουμε την απόσταση Καστέλι -Χανιά για να δούμε τα κοπέλια μας να παίζουν μπάλα. Δυστυχώς δυο φουρνιές ποδοσφαιριστών χάθηκαν και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε συνεργασίες... ακόμα!!
Η πόλη χρειάζεται μια ομάδα και δεν χρειάζεται να μετακομίσουν και τα παιδιά μας παραπέρα... μια ομάδα θέλει η πόλη, τον παλιό Κισαμικό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: