Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ ...

 Ουδείς περισσεύει και ιδιαίτερα άμα αγαπάς αυτό που κάνεις δεν λογαριάζεις, κόπο, χρόνο, χρήμα... 
Το έκτρωμα που είχε και ταμπέλα "parking ΚΤΕΛ" λίγο παρακάτω απο την πλατεία Τζανακάκη, και ανάμεσα στο χαλασμένο τούρκικο φρούριο, καθαρίστηκε, έφυγαν βρωμιές δεκαετίας κάτι αυτοκίνητα που ήταν παρατημένα και είναι έτοιμο να δεχτεί τους πολλούς πιστεύω (και ανυπόμονους) φίλους της εκδήλωσης "Η φυσιογνωμία της Κισάμου απο την εποχή του Ερωτόκριτου".
Ο Σύλλογος προβολής Κισάμου "χρεώθηκε" τα πάντα εκεί και σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον νυν πρόεδρο του συλλόγου, τον αγαπητό φίλο Γιώργο Γεωργιλάκη για την ιδέα του αυτή. Ελπίζω οτι ο χώρος που με τόσο κόπο καθαρίστηκε να αποτελέσει παράδειγμα και για τους άλλους χώρους, που δικαιωματικά ανήκουν στον Δήμο, και να γίνει μετά απο την εκδήλωση ένα ωραίο parking υπό την επίβλεψη του Δήμου, το οποίο θα μετατρέπετε αυτόματα και σε ένα χώρο εκδηλώσεων.
Έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε σε αυτήν την πόλη, απλά βαριόμαστε ή περιμένουμε τους άλλους ... θεωρώ οτι και η πόλη περιμένει πως και πως να την ομορφύνουμε... και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά απο μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: