Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ...

Η αλήθεια είναι οτι απο κανένα σχολείο δεν υπάρχει παράπονο στα 5 αυτά χρόνια που θήτευσε ο Βασίλης Γλαμπεδάκης, εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Υγιεινής, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αλλά και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δ.Ε.Δ. Κισάμου. Πάντα ήταν παρόν στα δύσκολα, με έργο και προσπάθεια... Δεν το έβαλε κάτω και αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι, ειδικά οι διευθυντές των Λυκείων που όλοι ξέρουμε πόσα προβλήματα έχει αυτό το σχολικό συγκρότημα. Το κοινωνικό όσο και εθελοντικό του έργο τεράστιο.
Θα μπορούσε να τα παρατήσει μιας και δεν θα είναι στην συμπολίτευση απο τον Σεπτέμβριο, εντούτοις λίγες μέρες πριν το "αντίο", βρίσκεται καθημερινά εκεί προσπαθώντας να παραδώσει στον επόμενο (με το καλό) ένα συγκρότημα όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση.
Μακάρι να υπήρχαν όχι πολλοί αλλά 2-3 ακόμα σαν τον Βασίλη. 
Σαν πρόεδρος του συλλόγου Γονέων Γενικού Λυκείου τον ευχαριστώ για όλη του την προσπάθεια αυτή και του ευχομαι τα καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: