Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ....

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων ανακοινώθηκε ότι έπειτα από τις εργασίες αποκατάστασης που υλοποιήθηκαν στην περιοχή από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία ο επαρχιακός δρόμος Καστέλι – Πλάτανος – Σφηνάρι – Κεραμωτή – Κεφάλι, στο τμήμα Άνω Σφηνάρι – Κεραμωτή, η οποία είχε διακοπεί στα μέσα Φεβρουαρίου λόγω κατολισθήσεων....
Όχι παίζουμε.. μετά από 5 μήνες τα κατάφεραν... καιρός είναι να πάνε τα μηχανήματα και να καθαρίσουν το κομμάτι Κολυμβάρι -Κίσαμος, αλλά και απο την πόλη της Κισάμου ως το Λιμάνι λίγο πριν από τον Νταμιαλη τα βράχια είναι από τον Ιανουάριο στην άκρη του δρόμου.
Τέτοια ταχύτητα αντιμετώπισης καταστροφών δεν έχει ξαναδεί ο τόπος... για να δούμε τον επόμενο;


Δεν υπάρχουν σχόλια: