Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

10.000.000E ΠΡΟΙΚΑ..

ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ
       Με αφορμή την έγκριση διάθεσης πίστωσης έργου, με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών των δημοτικών οδικών υποδομών και των συνοδών τους  υδραυλικών έργων του Δήμου Κισσάμου Π.Ε. Χανίων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 1ης και 2ης Ιανουαρίου 2019 και της 14ης, 24ης και 25ης Φεβρουαρίου 2019 που προκάλεσαν οι πλημμύρες, κατολισθήσεις, φυσικές καταστροφές κλπ», προϋπολογισμού 10.000.000,00 ευρώ, θέλω να ευχαριστήσω το Υπουργείο Υποδομών και τους  Βουλευτές του Νομού Χανίων που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Δήμου Κισσάμου.
       Επιπλέον, ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να εκφράσω στους Μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών που επισκέφτηκαν το Δήμο μας, στον Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου Κισσάμου, κ. Ψαράκη Νεκτάριο, και στους υπαλλήλους του Δήμου για την σύνταξη των Τεχνικών Δελτίων ώστε να εγκριθεί το ανωτέρω ποσό. 
       Η Χρηματοδότηση αυτή θα δώσει τη δυνατότητα πλήρους αποκατάστασης ζημιών του Δήμου Κισσάμου, αρκεί βέβαια να αξιοποιηθεί στο σύνολό της και με επίγνωση ότι πρέπει να λύσει τα προβλήματα και όχι να εξυπηρετήσει άλλου είδους σκοπιμότητες.. 
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Θεόδωρος Σταθάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: