Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ

Ο Μανώλης Σκουλάκης γεννημένος στον Πλάτανο Κισάμου ήταν ο γιατρός των παππούδων μας και των γονιών μας.
Ήταν άνθρωπος της προσφοράς και ο Κισαμίτης ο οποίος ποτέ δεν ξέχασε τον τόπο καταγωγής του και τους ανθρώπους του, βοηθώντας απλόχερα χωρίς δεύτερες σκέψεις τους συνανθρώπους του, απ όπου και αν προερχόταν.
Ήταν δημοκράτης και πάνω από όλα ένας έντιμος πολιτικός αναλαμβάνοντας υψηλές και απαιτητικές θέσεις στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Η αγάπη, η εκτίμηση και η συμπάθεια του κόσμου τον συντρόφευε πάντα, αυτά  τα ανταπέδιδε ο Μανώλης με απλοχεριά. 
Αύριο αποχαιρετούμε με σεβασμό ένα καλό Κισαμίτη και ένα καλό ΑΝΘΡΩΠΟ.
Καλό ταξίδι Μανώλη Σκουλάκη...
Μιχάλης Χαιρετάκης 
Πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Χανίων
Γεν.Γραμματέας ΕΒΕΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια: