Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ

Κάθε 50 χρόνια κάνει μια τέτοια πλημμύρα ο Θεός για να καθαρίζουν οι ποταμοί από τις βρωμιές που πετάμε. Φυσικά καθαρίζουν οι όχθες των ποταμών και βρωμίζουμε τις θάλασσες μιας και όλα καταλήγουν εκεί, αλλά αυτό λίγο μας ενδιαφέρει αφού μετά δίνουμε φωτιές και τα καίμε..... 
Δεν πέρασε βέβαια ούτε μήνας και να σου πάλι οι "βρωμιάρηδες" της πόλης ..μια βόλτα στον Καμαριανό ποταμό θα σας "ευχαριστήσει" όλους. Κρίμα που δεν πιάνεται μια φορά ένας τέτοιος πονηρούλης για να του τα πάμε επί ένα μήνα τα άχρηστα μας, τα βρώμικα μας, τα μπάζα μας στο σπίτι του. Κρίμα αν και είναι πανεύκολο στην περίπτωση μας ....αφού τις περισσότερες φορές απο την βιασύνη του, πετά μαζί με τα άχρηστα και κανένα παλιό λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ... τόσο πονηρούλης ήταν και αυτός του Καμαριανού ποταμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: