Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ

Οι  οδηγοί που περνάνε βράδυ από τον Γαλατά, ας είναι πολύ προσεκτικοί μιας και δεν υπάρχουν αρκετοί σηματοδότες ώστε να τους προειδοποιούν, αλλά και αυτοί που υπάρχουν πιο κάτω οι μπαταρίες τους έχουν εξαντληθεί και απλώς είναι σας γλάστρες στην μέση του δρόμου. Όσο για το ατύχημα που έγινε μόλις τώρα ο οδηγός ήταν πολύ τυχερός γιατί στην αρχή το όχημα του πήρε μια κλίση και θα μπορούσε να είχε αναποδογυρίσει άλλα ευτυχώς στην συνέχεια πήγε προς το χώμα όπου και κάρφωσε.
Αντ. Νικ.

Τελικά η ανευθυνότητα στο μεγαλείο της. Φωνάζουμε οτι ο δρόμος είναι ασφαλείς και μεις τους πιστεύουμε... αντε βάλτε φώτα στο σημείο αυτό, πριν θρηνήσουμε θύματα απο βλακεία σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: