Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης χθες Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας), ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης), ήταν και το θέμα:
- Δημοσίευση Παναγιώτη Σημανδηράκη για τον εκδότη εφημερίδας «ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΗ» και την εισήγηση έκανε ο Σπυρόπουλος Γεώργιος περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής .... το αποτέλεσμα της ομιλίας περιμένουμε να καθαρογραφεί, αν και δεν υπήρξε από ότι μάθαμε (παραβρέθηκαν Κισαμίτες αγρότες στην συνεδρίαση) καμιά αντίδραση από το περιφερειακό συμβούλιο, δίνοντας μάλιστα ο Περιφερειάρχης στον κ. Σημανδηράκη τον λόγο για να απαντήσει, αντί αυτού.. 
Αντίθετα εκτός ημερησίας κουβεντιάστηκε η παράκαμψη των Τοπολίων που είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει πολύ κόσμο και επειδή καθυστερεί υπάρχει εύλογη ανησυχία. Εδώ η απάντηση του περιφερειάρχη ήταν οτι το θέμα είναι διαδικαστικό με τον εργολάβο και επανέλαβε δυο φορές οτι δεν υπάρχει περίπτωση το έργο να μην γίνει, σταματώντας τις φήμες που ακούγονται εδώ και κάμποσο καιρό περί απένταξης του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: