Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ......

Η φωτο παίζει σε όλες τις φιλοζωικές οργανώσεις της Ευρώπης και πρώτο θέμα στην Γαλλία σήμερα....
Δείτε τι γράφουν οι Γάλλοι
Help him !!! He is at 7km from kissamos. He must have only 1 year. Young German shepherd in distress attached to a tractor ...... It is a horror. We tried everything to help him but we go back to France on Saturday. The master does not want to sell it we have already offered him money. We can adopt him if somebody save him
Βοήθηστε τον!!! Είναι 7 χιλιόμετρα από την Κισάμο. Πρέπει να έχει μόνο 1 χρόνου. Νεαρός σε ένα τρακτέρ δεμένος σε ..... Είναι φρίκη. Δοκιμάσαμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε αλλά θα πάμε πίσω στη Γαλλία το Σάββατο. Ο αφέντης του δεν θέλει να το πουλήσει, του έχουμε ήδη προσφέρει χρήματα. Μπορούμε να τον υιοθετήσουμε, κάποιος τον τον σώσει.
-Ας ελπίσουμε οτι ο ιδιοκτήτης του θα δει την ανάρτηση και θα του πάρει ή θα του φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι. Σιγά την δυσκολία

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δυστυχως ενα ξύλινο σπιτάκι δεν αρκεί για να ειναι ένας σκυλος καλα, και ποσο μαλλον αυτής της ράτσας. Τέτοιοι σκύλοι ειναι γεμάτοι ενεργεια. Θελουν να κινούνται συνεχώς. Και χρειαζονται απαραιτήτως τουλαχιστον δυο φορες την ημέρα εναν μισάωρο περίπατο εξερεύνησης. Αν μένουν στο ιδιο σημείο δεμένοι, παθαίνουν ψυχολογικά προβληματα και γίνονται επιθετικοί. Ως κοινωνικά ζώα θελουν να ειναι διπλα στον ανθρωπο ή σε άλλον σκύλο. Οχι απομονωμένοι κάτω απο ενα άθλιο τρακτέρ.