Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Μια παράξενη καταγγελία -που έχει και μια δόση συνεργασίας- έκανε επώνυμος δημότης μας, για τις καντίνες στο Ελαφονήσι. Όπως ξέρουμε λειτουργούν δυο καντίνες που η μια ανήκει στον δήμο Κισάμου και η άλλη στον δήμο Κανδάνου. 
- Το Σαββατοκύριακο πήγα στο Ελαφονήσι για μπάνιο, σε αυτή την μαγευτική τοποθεσία, όλα ήταν υπέροχα καθαρά και με πολύ άνεση παρά τον κόσμο κάναμε το μπάνιο μας. Όταν τα παιδιά πείνασαν επισκεφτήκαμε την καντίνα του δήμου Κισάμου, αλλά διαπιστώσαμε (μας το είπαν κιόλας) οτι δεν είχε τίποτα φαγώσιμο, εκτός απο πατατάκια ..οπότε επισκεφτήκαμε την καντίνα του Δήμου Κανδάνου που είχε απ΄όλα, όμως όταν ζητήσαμε καφέ εκεί... μας είπαν οτι δεν έχουν αλλά έχει η άλλη καντίνα. Θέλω να πιστεύω οτι αυτά συνέβησαν επειδή είναι αρχή ακόμα... αλλά κ αν υπάρχει έστω μια συνεργασία δεν σημαίνει οτι για κάθε απλό πράγμα που ζητάς θα πρέπει να γυρίζεις τις καντίνες πέρα δώθε για να εξυπηρετηθείς!!
Ν.Φρο.
-Πάντως είναι γεγονός οτι αν οι καντίνες δεν λειτουργούν κανονικά θα υπάρξει πρόβλημα ειδικά με τόσο κόσμο που επισκέπτεται το Ελαφονήσι, και όλο και κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν αυτό..

Δεν υπάρχουν σχόλια: