Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΔΕΡΟΥΚΑΚΗΣ

Θλιβερή και τραγική εικόνα στο κέντρο της πόλης. Επειδή στο τούνελ της αστυνόμευσης δεν βλέπω φως μετά απο πολλές συναντήσεις και διαβεβαιώσεις που μάλλον μείναμε σε αυτές, ο μόνος τρόπος είναι η αποδοκιμασία και η συνολική πίεση απο όλους μας... Δεν μπορεί 5-10 άτομα να χαλάνε την εικόνα μιας πόλης και εμείς να το επιτρέπουμε. 
Ειλικρινά λυπάμαι που δεν μπορεί στην νούμερο 1 σε επισκεψιμότητα περιοχή της Κρήτης να υπάρξει έστω και στοιχειώδης αστυνόμευση. Αυτά για τώρα, θα υπάρξει και συνέχεια...
- Το θέμα είναι καθημερινό και δυστυχώς δεν είναι 5-10 άτομα αλλά πολύ περισσότερα, ακόμα και τώρα αν πάτε πάλι θα δείτε κάτι παράξενο εκεί... τους τραβάει το μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: