Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ο ΝΕΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΕΣΚ


O Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ενημερώνει ότι, μετά από πρόσκληση, ο πρόεδρος κ. Πατεράκης Ευάγγελος καθώς και ο αντιπρόεδρος κ. Καστανοπουλάκης Κων/νος, συμμετείχαν στην ανοικτή Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης που πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Ηράκλειο.
Εισηγητής του προτεινόμενου θέματος του ΝΕΣΚ που αφορούσε το « Παρεμπόριο-Συντονισμός και συμμετοχή των επαγγελματικών φορέων με  παρεμβάσεις στα Αρμόδια Ελεγκτικά Όργανα για αυστηρή εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας » ήταν ο πρόεδρος κ. Πατεράκης, όπου απέσπασε την ομόφωνη αποδοχή της πρότασης όλων των παρευρισκόμενων μελών.
 Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει  ώστε να μπορέσει να αντιμετωπιστεί δραστικά αυτό το φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με αποτέλεσμα να απειλή την ομαλή λειτουργία της αγοράς και τη βιωσιμότητα των νόμιμων επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: