Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ο Κισσαμικός κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρει την άδεια για την νέα σεζόν και αναμένει την απόφαση της Επιτροπής. Μάλιστα οι διοικούντες θεωρούν οτι θα την πάρουν εύκολα. Κατά τ΄ άλλα δεν κουνιέται τίποτα στα μεταγραφικά, παρ΄όλο που κάποιοι παλιοί γνώριμοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εδώ. (διακοπές ή συζητήσεις άραγε;) 
- Ξαναγράφω την άποψη μου βέβαια η οποία την έχω πει και δημοσίως .. την οποία κάποιοι πήραν και διαστρέβλωσαν.
"Η ομάδα δεν αντέχει να κάνει πρωταθλητισμό σε μια κατηγορία που δεν έχει έδρα, δεν έχει γήπεδο, δεν έχει προπονητήριο και είναι πάντα στο μείον... (ας βρεθεί ένας να μου πει οτι αντέχει, ειδικά με τα εισιτήρια που έκοψε φέτος) έτσι η λύση που είχατε σκεφτεί και μας είχατε δώσει να καταλάβουμε ήταν να έλθουμε όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα σε μια μικρότερη κατηγορία που θα είχαμε έδρα, γήπεδο και φιλάθλους και δεν θα αναγκαζόμαστε να ψάχνουμε ή να παρακαλάμε τον κάθε πρόεδρο ή δήμαρχο όμορων δήμων. Και αυτή η αναίμακτη επιστροφή μας σε ένα γνώριμο πρωτάθλημα όπως της Γ΄ Εθνικής θα γινόταν με δικά μας παιδιά... πράγμα που όπως φαίνεται δεν ισχύει... 
Δυο πράγματα περνάνε απο το μυαλό μου αν ισχύουν αυτά ή πάμε για πρωταθλητισμό φέτος ή κανένας απο όλα αυτά τα παιδιά δεν θέλει να ξαναπαίξει στον Κισσαμικό. Τι άραγε συμβαίνει;"
Φυσικά δεν λέει πουθενά τι θέλω εγώ... και όσοι ξέρουν την αγάπη μου για την ομάδα, θα ξέρουν και τι θέλω και πως την θέλω και που την θέλω να την δω. 
Αυτά....και για όσους έχουν παίξει πάνω απο 13 χρόνια στην ομάδα το καλύτερο που θα ήθελαν θα ήταν να έβλεπαν γηγενείς παίκτες να αγωνίζονται σε αυτήν .... byε

Δεν υπάρχουν σχόλια: