Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

... στηρίζει τους συμβασιούχους με ανακοίνωσή του:
"Ως Δήμος Κισάμου εφαρμόσαμε τις αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και παρατείναμε τις συμβάσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα, μέχρι το τέλος του 2017 (αποφάσεις που ήρε το Ελεγκτικό Συνέδριο). Συνεπώς, ως Δήμος Κισσάμου στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων της καθαριότητας, μέχρι την παράταση που τους χορηγήθηκε (31-12-2017). Και αυτό θα πράξουμε!
Ειδικά, εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου, δεν μπορούν να υπάρξουν αλλαγές και απολύσεις στον καίριο τομέα της καθαριότητας, αφού κάτι τέτοιο θα πλήξει την εικόνα της χώρας μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: