Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

Κατοχυρώθηκαν τα όρια, τα στραλίκια δηλαδή, ανάμεσα σε δήμο Κισάμου και δήμο Κάνδάνου ... στην όμορφη παραλία του Λαφονησιού. Πάντως τους πολίτες ποσώς τους ενδιαφέρει αν πάτησαν και ξετσιλάκωσαν την νοητή γραμμή, από το σπίτι των Κοντοπυριδων ως και την Βουλισμένη που είναι τα όρια, μπάνιο θέλουν να κάνουν και να χαρούν την ομορφιά της περιοχής. Μάλιστα είναι από τις περιπτώσεις που δεν πρέπει να υπάρχει λόγος αντιδικίας αφού έτσι και αλλιώς .. η δουλειά γίνεται εκατέρωθεν. Όπως γράφει η Χανιώτικη εφημερίδα, ο δήμος Κισάμου θα προσφύγει στις κρατικές υπηρεσίες τώρα για αυτήν την απόφαση... 
Μήπως αυτά βλέπει η περιφέρεια και θέλει όσο το δυνατόν να μας πετάξει απ΄έξω με την πρόταση της προχθές και την ανάγκη απαλλοτρίωσης των 600 στρεμμάτων; Μπορεί, αλλά είναι καιρός πλέον να σταματήσουμε την κοκορομαχία αφού έτσι και αλλιώς η παραλία ανήκει σε όλους...γιατί μόνο έχθρες δημιουργούμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: