Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Στον Ουρανό σαν συννεφάκια όλος ο πλανήτης από τον Βασίλη Γκαιίτς και τον Γκούγκλο.
Όσο είναι στο ρεύμα ο Η/Υ ότι έχει και δεν έχει είναι αέρας κοπανιστός, ή όπως ο καπνός που φυσάμε από μια καλή ρουφηξιά τσιγάρου. Μπορείς να τρυπήσεις τον αέρα με το δάκτυλό σου, ή τον καπνό του τσιγάρου, ε το ίδιο είναι και ότι έχει μέσα και το Η/Υ όσο είναι στο ρεύμα.
Τακτικά και επαναληπτικά που είναι η διαδικασία μάθησης, οι Hackers μπαίνουν και, σύμφωνα και με την κορυφαία εταιρία προστασίας δεδομένων Kaspersky, αλλά και με κυβερνητικές ανακοινώσεις της Αμερικανικής κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, τα στοιχεία που βρίσκονται στους Η/Υ ανεξάρτητα γεωγραφικής θέσης του Υπολογιστή, είναι στην διάθεση μη νόμιμων χρηστών, χωρίς τίποτα να μπορεί αν το εμποδίσει αυτό.
Είναι μεγάλος ο αριθμός από κατεβασιές πληροφοριών ασφαλείας πολέμων, ασφαλιστικών ταμείων,....
..... υπουργείων, πρωθυπουργικών γραφείων, τραπεζικών καρτών και κινητών τηλεφώνων.
Μπορούν να παραλύσουν τον πλανήτη με μια καλυτερότερη κτυπηματιά τους. Απλά δεν το αποφάσισαν.
Η χαρά της επικοινωνίας όλου του πλανήτη και της υπερθέρμανσης ανάπτυξης και εμπορίου, είναι το ένα, μαζί με τον κορεσμό και επόμενα από εκβρασμούς και εμετικό φόρτο πληροφοριών και πραγμάτων που δεν χωρούν στην χρήση και την ζωή του καθημερινού ανθρώπου.
Η χαρά (η παιδική χαρά αυτή του τζάμπα) επιταχύνει την άνοδο στον ουρανό αυτό, στα σύννεφα από ουρές πληροφοριών, από κυβερνήσεις, τράπεζες και ιδιώτες, φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις των στοιχείων που συλλέγουν και διατηρούν για τις δουλειές τους και για την προσωπική τους ζωή των ίδιων και των πελατών τους και των πολιτών των χωρών τους.
Η χαρά δικαιολογείται γιατί είναι, αφ ενός η αφέλειά μας του τζάμπα, αλλά και κυρίως το να στο πιάτο ότι θέλεις με ένα κλίκ ανοίγει η πόρτα του παντός.
Να δώσετε απάντηση, στο γιατί δίνουν τζάμπα !!!!! τα κάθε επόμενα windows αφού χιλιοτρυπηθούν τα προηγούμενα. Και το κάθε τζάμπα !! που παίρνουμε όλοι στους Η/Υ μας. !!
Εμείς δεν θέτουμε ως υπαίτιο π.χ. το 666 και τον σατανά. Εμείς λέμε πως η πολλή χαρά και η μεγάλη αγάπη πάντα γίνεται κλάμα και πόνος και θάνατος.
Σε όλα πρέπει να υπάρχει μέτρο. Στον ουρανό που μας ανέβασαν δεν χωρεί μέτρο εξ ορισμού.
Μέτρο να βάζουν οι πολίτες, όσοι τα αντιλαμβάνονται, και αυτοί να τα λένε στους διπλανούς τους.
Οι υπογραφές του πολίτη στα τζαμάκια tamplet που σας προτείνουν οι τράπεζες, είναι ότι χειρότερο και επικινδυνότερο μπορεί αν δεχθείτε. Μόνο στο χαρτί να βάζετε υπογραφή, πουθενά αλλού.
Φωτοτυπία της ταυτότητας, μόνο με διαγώνια γραμμή πάνω στην φωτογραφία και την αναγραφή: Για το ………. Πχ. Κοσμοτε, εθνική τράπεζα ή ότι άλλο.
Κάρτες ανέπαφων συναλλαγών ποτέ. Την επιστρέφετε γραπτά και ζητάτε έκδοση χωρίς ανέπαφη, καταθέτετε την αίτηση μαζί με την ανέπαφη κάρτα και σας εκδίδουν την ασφαλή χωρίς ανέπαφες συναλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: