Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

Βλέποντας τι συμβαίνει στους άλλους δήμους της χώρας, εμείς θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, που οι συμβασιούχοι συνεχίζουν να εργάζονται και κάνουν το καθήκον τους κρατώντας την πόλη και τα χωριά μας όσο το δυνατόν καθαρά. Ας ελπίσουμε οτι και η πολιτεία με την σειρά της θα κάνει αυτό που πρέπει και να προκηρύξει μόνιμες θέσεις μιας και είδαμε, αλλά ειδικά οι άλλοι δήμοι της χώρας, τι καταστάσεις ζουν με την μη αποκομιδή των σκουπιδιών. 
Ο δήμος Κισάμου που απασχολεί αυτήν την στιγμή 9 συμβασιούχους που οι συμβάσεις τους λήγουν τον Δεκέμβριο δεν έχει κανένα πρόβλημα, εξάλλου ήταν ξεκάθαρος ο δήμαρχος Κισάμου, κ. Σταθάκης, απευθυνόμενος προς τους υπαλλήλους του. "Δεν απολύω κανένα πριν λήξη η σύμβαση σας, γυρίστε στην εργασία σας". 
Πάντως ενώ οι δηλώσεις του Δημάρχου έπαιξαν σε πανελλήνιο επίπεδο, δεν είδα κανένα απο τους φορείς της πόλης ..να του συμπαρασταθεί σε ένα αγώνα που ήταν απο την αρχή πολύ δύσκολος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: