Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΙΣΣΑΜΟΥ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 2 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

Μετά την αποστολή εγγράφου διαμαρτυρίας από το σύλλογο διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ Κισάμου, προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων με κοινοποίηση προς Περιφέρεια και Υπουργείο Παιδείας, για την κατάργηση τριών ειδικοτήτων που λειτουργούσαν στο σχολείο μας δόθηκε η έγκριση για επαναλειτουργία της ειδικότητας ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ του τομέα ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
Δεν έγινε το ίδιο όμως με τις ειδικότητες ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ και ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ του τομέα ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ. Το πιο κοντινό σχολείο για τους μαθητές της περιοχής μας που θέλουν να παρακολουθήσουν πλέον τις δύο αυτές καταργηθέντες ειδικότητες είναι το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά.
Ζουριδάκης Νεκτάριος
Καθηγητής Πληροφορικής
Ειδικός σε θέματα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: