Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

-33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ

Ποινή αφαίρεσης 33 βαθμών επιβλήθηκε στον ΑΟ Χανιά από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FL News. Η Πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου πήρε την ίδια απόφαση με την υπόθεση της Καλλονής. Υπενθυμίζεται ότι η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής απαγγέλθηκε πριν τη διεξαγωγή της 24ης αγωνιστικής, στις 27 Μαρτίου.
Πρωτόδικα, λοιπόν, ο Α.Ο Χανιά υποβιβάζεται, όμως η ΠΑΕ τη Δευτέρα (26/06) θα καταθέσει έφεση και αισιοδοξεί ότι εκεί θα δικαιωθεί και θα τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: