Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ

 Η Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια εκφοβισμού των κατοίκων της Χρυσοσκαλίτισσας και της ποινικοποίησης του αγώνα τους, που αφορά, την εύρεση λύσης στο οξυμένο πρόβλημα, που υπάρχει εδώ και δεκαπέντε μέρες, με την υδροδότηση της περιοχής τους, με την σύλληψη χθες, του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού του Λαφονησίου.
Αντί να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα οι λογής- λογής αρμόδιοι, κεντρικό κράτος και τοπική διοίκηση, στέλνουν την αστυνομία με την έωλη κατηγορία της παρακώλησης συγκοινωνιών, για να εκφοβίζουν τον κόσμο που κινητοποιείται, για το δικαίωμα να έχει νερό να πιεί το 2023.
Ζητάμε να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη σε βάρος του συλληφθέντος, να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης της περιοχής της Χρυσοσκαλίτισσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Για την Λαϊκή Συσπείρωση Κισάμου 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος
Φραγκιουδάκης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: