Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

“SEATRAC MOVER – ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ”

Το Σάββατο 19/08/2023, μεταξύ 16.00 με 19.00, ο Κωνσταντίνος Νικολαντωνάκης, προπονητής κολύμβησης ΑμεΑ, θα βρίσκεται στο SEATRAC Κισσάμου (παραλία Μαύρος Μόλος) ώστε να δείξει σε ΑμεΑ και σε άτομα με κινητικά προβλήματα και τους συνοδούς τους πως μπορούν να απολαύσουν την κολύμβηση στη θάλασσα. 
Τα ΑμεΑ μπορούν να έχουν μαζί τους αν επιθυμούν κάποιο βοήθημα και να απολαύσουν τη θάλασσα ανεμπόδιστα με το SEATRAC Mover – διάταξη για αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα.
* Ο Κωνσταντίνος Νικολαντωνάκης, αστυνομικός στο επάγγελμα, είναι εθελοντής προπονητής κολύμβησης στο Τμήμα Ειδικής Άθλησης Special Olympics Hellas του Ναυτικού Ομίλου Χανίων   (Άτομα με νοητική στέρηση) και προπονητής στο ΑΣ ΑμεΑ Μεγαλόνησος με πολλές επιτυχίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: