Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΙΣΑΜΟΣ

Έγινε πάλι το αναμενόμενο... με ένα-δυο εκπροσώπους πάλι η δυτική Κίσαμος στο περιφερειακό συμβούλιο... ούτε Κονταξάκης, ούτε Καστανάκης, ούτε Τσοντάκης, ούτε Πετράκης, ούτε Κατερίνα Πατερομιχελάκη...
Έτσι μόνες στον αγωνα για την εκπροσώπηση της δυτικής μεριά της Κισάμου, η Πόπη Καπετανάκη και η Όλγα Λυραντωνάκη. Θα πορευτούμε ελαφρώς λειψοί ...στον αντίποδα βέβαια η ανατολική Κίσαμος κατεβαίνει με δυνατή  εκπροσώπηση.     
Όσοι επιλέχτηκαν.. ...είναι εδώ.
Γιώργος Βακάκης, Ξανθίππη Γελασάκη, Νίκος Καλογερής, Πόπη ΚαπετανάκηΜανώλης Κεμεσίδης, Χαρά Κοντογεωργοπούλου – Πατεράκη, Λευτέρης Κουλιεράκης, Κυριάκος Κώτσογλου, Ασπασία Λουπάκη, Όλγα ΛυραντωνάκηΣοφία Μαλανδράκη Κρασουδάκη, Γιάννης Μανούσακας, Ανδρέας Μανουσέλης, Μανώλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μιχελογιάννης, Σπύρος Μπαλαντίνος, Γιώργος Πατεράκης, Σπύρος Σοφιανός, Σταματία Σταυρίδου – Βλησίδη, Γιάννης Σπυριδάκης, Μαρία Στρατουδάκη, Γιώργος Τσαπάκος, Στράτος Φλεμετάκης, Μανώλης Φραγκάκης, Χρύσα Χαριτάκη, Χάρης Χριστοδουλάκης.
Εύλογα και το ερωτήματα 
Γιατί δυο γυναίκες μόνο; (φεμινιστικά το πάω)
Γιατί η Κίσαμος στερείτε ανδρικής εκπροσώπησης; 
Γιατί ειναι έξω ο περιφερειακός σύμβουλος που είχε μαζέψει το 28% των ψήφων στις προηγούμενες εκλογές ..πάνω απο 8000 ψήφους με τον Αλέξανδρο; 
Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε εκπροσώπηση στο περιφερειακό συμβούλιο; 
Και η απορία μου ποιος το φτιάχνει άραγε αυτό το ψηφοδέλτιο ξέρουμε; 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: