Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΕΡΓΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

Με την υπ. αρ. 110/14-08-2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κισσάμου εγκρίθηκε η διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου, καταρτίστηκαν και εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης και συγκροτήθηκε η επιτροπή έργου, για το έργο «ΕΡΓΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ», προϋπολογισμού 680.000,00 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, με χρηματοδότηση από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.
Η μελέτη και η εξασφάλιση της χρηματοδότησης του συγκεκριμένου έργου έγιναν από την σημερινή δημοτική αρχή, η οποία με σχεδιασμό και όραμα στοχεύει στον εκσυγχρονισμό και στην αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης. Με την ολοκλήρωση του έργου, θα διασφαλιστεί η επάρκεια του νερού ύδρευσης στην Τ.Κ. Πλατάνου και Τ.Κ. Γραμβούσας και ειδικά στις πολύπαθες περιοχές του Αγ. Κωνσταντίνου (Μπενιουδιανά) και την περιοχή των Φαλασάρνων.
Οι ημερομηνίες λήξης υποβολής προσφορών και ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών, ορίστηκαν η 15η και 19η Σεπτεμβρίου 2023 αντίστοιχα.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: