Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ Π.Τ ΚΙΣΑΜΟΥ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ

  Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του Τοπικού Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών στο Π. Τ. Κισσάμου του Ε. Ε. Σ., υπάρχουν συνάνθρωποι μας, οι οποίοι μας στηρίζουν διαχρονικά, με υλικό και εξοπλισμό ώστε να γινόμαστε αποτελεσματικότεροι, στις καθημερινές μας Αποστολές... Ένας απο αυτούς, ίσως χωρίς ίχνος υπερβολής, Ο Άνθρωπος που δεν μας ξεχνάει ποτέ, και πάντα μας στηρίζει, είναι ο Κισσαμίτης, κάτοικος Αττικής, κ. Αντώνης Τσοντάκης, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας χορηγεί Υγειονομικό Υλικό! Έτσι και τώρα, για ακόμα μια φορά, υγειονομικό υλικό, μας δωρήθηκε, απαραίτητο, για τις Υπηρεσίες μας!! 
Αγαπητέ κ. Τσοντάκη, καλέ μας φίλε κ. Αντώνη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
Καθημερινές οι υπηρεσίες, για το Περιφερειακό Τμήμα Κισσάμου του Ε. Ε. Σ. αυτήν την περίοδο, όπως συμβαίνει σε όλη την επικράτεια, στα κατά τόπους Περιφερειακά Τμήματα... Υγειονομικές Υπηρεσίες, Καλύψεις Εκδηλώσεων, Έκτακτες Κινητοποιήσεις, Περίπολα Πυρασφάλειας, Δράσεις Ευαισθητοποίησης της Τοπικής Κοινωνίας... Σε αυτές μας τις δράσεις,
αρωγοί συμπολίτες μας, οι οποίοι μας στηρίζουν καθημερινά! Θερμές ευχαριστίες, στα Αδέλφια Σπύρο και Νίκο Πετράκη, για την χορηγία μιας παλέτας Νερών, άκρως απαραίτητη στις Υπηρεσίες μας!! 
Καλοί μας φίλοι, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: