Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΕΦΗΒΩΝ Κ17

 Εκ μέρους της δημοτικής αρχής Κισσάμου, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μυλωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Κελαϊδής, εκφράζουν τα θερμά τους  συγχαρητήρια στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Πόλο Εφήβων, για την κατάκτηση της πρώτης θέση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο Κ17 στη Μανίσα της Τουρκίας απέναντι στην ομάδα της Σερβίας.
Οι Έλληνες αθλητές ως άξιοι πρεσβευτές της χώρας μας, μας γέμισαν περηφάνια και συγκίνηση για την υψηλότατη διάκρισή τους. Η επιτυχία τους είναι το αποτέλεσμα πρωτίστως των προσπαθειών των ίδιων των αθλητών, του προπονητή, των γονιών αλλά και όλων όσοι συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή νίκη ως συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες. 
Για την πόλη μας, ξεχωριστή είναι η συγκίνηση, η περηφάνια και η χαρά καθώς στους κόλπους της Εθνικής Ομάδας βρίσκεται και ο «δικός μας» Παναγιώτης Μαραγκουδάκης, γιος του φίλου Μαραγκουδάκη Μανώλη και της δημοτικής συμβούλου Βαρουχάκη-Μαραγκουδάκη Σταυρούλας, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του με σωστή καθοδήγηση και τους οποίους συγχαίρουμε από καρδιάς.
Ευχόμαστε οι αθλητές μας να έχουν υγεία, πολλές επιτυχίες στην αθλητική τους διαδρομή και να ακολουθούν τους στόχους και τα όνειρά τους.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: