Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΑΣΠΡΟ


 Θ. Σταθάκης: Ο Δήμαρχος Κισσάμου επιχειρεί να κάνει το μαύρο, άσπρο


Επί τέσσερα χρόνια ο δήμαρχος Κισσάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης δεν έκανε απολογισμό, κάθε χρόνο, του έργου της Δημοτικής Αρχής σε δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αν και όφειλε να το πράξει. Το απέφυγε συστηματικά. Αναμενόμενο. Τι θα μπορούσε να παρουσιάσει, εκτός από απραξία και στασιμότητα;
Σήμερα, λίγες εβδομάδες πριν από τις δημοτικές εκλογές, με «απολογιστικά» δελτία Τύπου, που δίνουν μια σαφώς πλασματική εικόνα για «τα έργα τις ημέρες του», επιχειρεί να κάνει προεκλογική καμπάνια... μέσω του Δήμου Κισάμου! Αυτό και αν είναι καινοτομία!
Το γεγονός ότι εσκεμμένα «μπερδεύει» έργα της Περιφέρειας Κρήτης, με έργα άλλων φορέων κι έργα τα οποία είχε σχεδιάσει η δική μας Δημοτική Αρχή, με στοχευμένες πρωτοβουλίες, σοβαρό διεκδικητικό πλαίσιο και εκπόνηση μελετών, το αφήνουμε ασχολίαστο. 
Οι κάτοικοι της Κισάμου ξέρουν πολύ καλά τι έγινε και, κυρίως, τι δεν έγινε στον τόπο μας τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, με ευθύνη του κ. Μυλωνάκη. Συνεπώς, όσο και αν προσπαθεί να «ωραιοποιήσει» την πραγματικότητα δεν θα τα καταφέρει. Οι δημότες έχουν μάτια και βλέπουν…
Σταθάκης Θεόδωρος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κισσάμου, επικεφαλής συνδυασμού «Μαζί για την Κίσσαμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: