Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

1η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΕΒ ΧΑΝΙΩΝ

Εκλογή Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου
 
Συγκλήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση της Ενεργειακής Κοινότητας των ΤΟΕΒ Χανίων παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Καλογερή Νικόλαου, της Δ/ντριας Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Χανίων Μυλωνάκη Μαρία και της Αποστολάκης Μαρίας αρμόδια υπάλληλο του Τμήματος Κλιματικής Αλλαγής και Ενεργειακού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης και εκλέχθηκε το Διοικητικόκαι Εποπτικό Συμβούλιο. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από:
Πρόεδρος, Τσοντάκης Στέφανος πρόεδρος ΤΟΕΒ Κόλπου Κισάμου
Αντιπρόεδρο, Μπατζάκης Ιωάννης πρόεδρος ΤΟΕΒ Χρυσοσκαλίτισσας.
Γραμματέας, Μυλωνάκη Μαρία Δ/ντρια Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Χανίων 
Ταμίας, Βουλγαράκης Απόστολος πρόεδρος ΤΟΕΒ Βαρυπέτρου.
Μέλος, Καλογερής Νικόλαος Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χανίων
Το Εποπτικό Συμβούλιο με:
Προϊστάμενος, Γιαννακάκης Χαράλαμπος πρόεδρος ΤΟΕΒ Φουρνέ
Αναπληρωτής Προϊστάμενος, Γωνιωτάκης Γεώργιος πρόεδρος ΤΟΕΒ Αγίας Μαρίνας
Σύμβουλος, Τζωρτζάκης Εμμανουήλ πρόεδρος ΤΟΕΒ Φραγκοκάστελου
Η Ενεργειακή Κοινότητα αποτελεί την καλύτερη απάντηση στην ενεργειακή κρίση γιατί διασφαλίζει την ενεργειακή αυτοτέλεια των ΤΟΕΒ με στόχο την μείωση του λειτουργικού κόστους και των ενεργοβόρων μονάδων που διαθέτουν. Τελικό αποτέλεσμα της μείωσης του κόστους λειτουργίας των υποδομών είναι η ελάφρυνση των τελών άρδευσης και η στήριξη των αγροτών-μελών μας. 
Οι πρόεδροι των ΤΟΕΒ ευχαριστούν την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και ειδικότερα τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Καλογερή Νικόλαο και τηνκα. Αποστολάκη Μαρία για τις ενέργειες τους που οδήγησαν στην ίδρυση της ενεργειακής κοινότητας των ΤΟΕΒ Χανίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: