Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ* ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗ

Κίσσαμος απ' την αρχή. 
Η ενασχόληση μου με τον τόπο μου, ήταν είναι και θα είναι στις προτεραιότητες μου. Πάντα με όσα μέσα διέθετα στήριζα κάθε κίνηση που είχε να δώσει κάτι σε αυτόν τον τόπο. Στον τόπο μας. Η αλήθεια είναι ότι πάντα, με το χέρι στην καρδιά όριζα να καταφέρω έστω κάτι μικρό, για να μπορεί η κοινότητα μας να προχωρήσει. Πήρα λοιπόν την απόφαση να πάρω μέρος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι όροι που έθεσα στον εαυτό μου ήταν να κατέβω με τον υποψήφιο δήμαρχο που έχει τα 6 βασικά στοιχεία.
1)να έχει την στήριξη της πιο ισχυρής μελετητικής ομάδας 
2) να προχωρήσει με ψυχή για όσα αξίζει η Κίσσαμος 
3)να μην δίνει σημασία σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες που χωρίζουν τους δημότες 
4)να βλέπει το μαζί ως αυτονόητο 
5) να απαιτεί να γίνουμε καλύτεροι για το κοινό καλό και 
6) να έχει για θεμέλιο την ανιδιοτελή προσφορά σε όποιο χώρο δραστηριοποιούνταν στο παρελθόν. Γιατί αυτήν την Κίσσαμο θέλουμε. Γιατί η Κίσσαμος αξίζει πολλά περισσότερα. Γιατί φέρουμε όλοι μας μερίδιο ευθύνης.
ΚΊΣΣΑΜΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΉ Μιχάλης Θεοδωρογλάκης Κίσαμος _Απ' την Αρχή
* Ο Μιχάλης Τζανάκης ειναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχής της Χρυσοσκαλίτισσας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: