Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΚΙΣΑΜΟΣ_ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ".

 Και τρίτη υποψηφιότητα αυτή την φορά με τον Αντώνη Παπαδάκη, πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χανίων, από τον συνδυασμό "Κίσαμο ... απ' την Αρχή" του υποψηφίου δημάρχου Μιχάλη Θεωδορογλάκη.
Έχω μάθει στη ζωή μου πως τίποτα δεν σου χαρίζεται. Αντιθέτως όλα έρχονται μέσα από τη σκληρή δουλειά, την προσπάθεια και πάνω από όλα τη συμμετοχή μας στα πράγματα. Ο "καναπές" φέρνει μόνο γκρίνια. Από την άλλη πλευρά, η δράση φέρνει αποτελέσματα και εγώ από πολύ νεαρή ηλικία προτίμησα να ακολουθήσω το δρόμο της πράξης, της συμμετοχής, της προσπάθειας για να κάνω τον κόσμο μου καλύτερο!
Έτσι και τώρα, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την Κίσσαμο, δεν θα μείνω αμέτοχος. Αντιθέτως θεωρώ ότι η Κίσσαμος αξίζει να αναγεννηθεί από την Αρχή!
Μαζί με τον Μιχάλη, μαζί με τη γενιά μου, μαζί με όλους εσάς που θα μας εμπιστευτείτε, είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να γράψουμε ιστορία!
Για μια "Κίσαμο ... απ' την Αρχή!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: