Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ;

Εντάξει μια μικρή καθυστέρηση υπάρχει αλλά πέρασαν 12 μέρες απο την μέρα που θα έβγαινε η απόφαση, αν ο διαγωνισμός για τα προκάτ ήταν γόνιμος ή πάμε πάλι απο την αρχή...και κανείς δεν ξέρει τι γίνεται!! 
Μιας και κανείς δεν ξέρει (έτσι φαίνεται) κι αν το πάρουμε υποθετικά οτι για κάθε ψύλλου πήδημα είχαμε μια ανακοίνωση.. ενώ τώρα τα στόματα είναι σφραγισμένα, μάλλον χάσαμε την υπόθεση... 
- Η επιτροπή δεν συνεδριάζει αφού δεν έχει νέα, από την άλλη ο Δήμος έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που του ζητήθηκαν, η περιφέρεια μάλλον ψάχνει να βρει χρήματα και όσο δεν βρίσκει σκαλίζει την περιοχή κάθε Κυριακή...και πάει λέγοντας η υπόθεση. Σε λίγο βέβαια θα μπούμε και επίσημα στο καλοκαίρι και δεν θα κινείται φύλο μιας και οι υπηρεσίες θα πάρουν την κανονική άδεια τους, οπότε μάλλον κατά τα τέλη Αυγούστου θα ξανασυζητήσουμε, τι μέλλει γενέσθαι, για τις αίθουσες των μαθητών των Λυκείων που έπρεπε να ήταν έτοιμες τον Μάρτιο.
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά σε κάθε ερώτηση μου σχετικά με τα Λύκεια βλέπω πολλά σκυμμένα κεφάλια....
Ας ελπίσουμε οτι κάνω λάθος.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: