Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ...

Αν δεν γίνουν άμεσα οι επισκευές στο Γενικό Λύκειο ενδεχομένως να ψάχνουμε για οίκημα που θα στεγάσει τους μαθητές στις περισσότερες τάξεις του 2ου ορόφου που στάζουν....
αυτό αναφέρει επιστολή του διευθυντή του Λυκείου προς την δημοτική αρχή τον σύλλογο γονέων του σχολείου και στην διεύθυνση της Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης.
Τελικά τα προβλήματα τα άλυτα στην Κίσαμο είναι περισσότερα από αυτά που είπαμε στην Ντόρα χθες το βράδυ.... 
Διαβάστε την επιστολή....
Μετά από το παρακάτω σχετικό μήνυμα κατά την περίοδο της εντονότατης κακοκαιρίας, που είχαν σαν αποτέλεσμα το κτήριο του σχολείου μας να υποστεί πολλές ζημιές λόγω της φθοράς της μόνωσης, ο αρμόδιος μηχανικός του δήμου κ. Ψαράκης μας είπε ότι αν δεν στεγνώσει η ταράτσα δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Ούτε αυτοψία, ούτε συντήρηση της μόνωσης.
 Την πρώτη Ιουλίου (1/7/2019) ο κ. Γλαμπεδάκης έφερε έναν τεχνίτη, ο οποίος ανέβηκε στην οροφή και διαπίστωσε ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και δεν δέχεται επιδιόρθωση τράβηξε και φωτογραφίες τις οποίες έχει στην κατοχή του ο κ. Γλαμπεδάκης.
 Θα πρέπει λοιπόν άμεσα να ξεκινήσει η διαδικασία της αντικατάστασης της μόνωσης. Περιμένουμε από τους αρμόδιους της  Δημοτικής αρχής να φροντίσουν για την αποκατάσταση των ζημιών μέσα στις διακοπές του καλοκαιριού διότι οι μαθητές στη νέα σχολική χρονιά θα πρέπει να μετακομίσουν σε άλλο κτήριο ή όταν βρέχει να κάνουν μάθημα με ομπρέλες χωρίς υπερβολές. Στις περισσότερες αίθουσες από τα βορινά παράθυρα και  την οροφή είχαν μπει νερά με αποτέλεσμα να έχουν φουσκώσει οι σοφάδες και απαιτούν σημαντική συντήρηση. Παρακαλούμε για τις  άμεσες ενέργειές σας για τη λύση των προβλημάτων.
Ο Δ/ντής
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΕ 86



Δεν υπάρχουν σχόλια: