Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ....

 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις από το λιμάνι μας και να μην σταματήσεις να χαζέψεις τα 11-12, έχασα τον λογαριασμό παιχνιδιάρικα σκυλάκια που μεγαλώνουν μόνα τους εκεί...πεταμένα απο ανθρώπινο χέρι!
 Μάλιστα ο πληθυσμός τους καθημερινά αυξάνεται μιας και όλο κάποιοι "ξεφορτώνουν" ακόμα και σήμερα την αδιαφορία τους εκεί.
Τρία νέα μέλη προστέθηκαν στα 8-9 σκυλάκια. Ευτυχώς γονείς και παιδιά τα ταΐζουν, όσο για τους τουρίστες οι περισσότεροι θέλουν να πάρουν κάποιο μαζί τους αλλά δεν ξέρουν πως;
Λύση όμως δεν βλέπω και φυσιολογικό σε κάμποσους μήνες να έχουμε αγέλη....εκεί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: